Glideride 2 hardloopschoenen

159,99 111,99
Art.nr:
iic.asics.1012a890.707

Waarom kiezen voor Runnersworld?

  • Advies van onze experts
  • Gratis loopanalyse t.w.v. €25,-
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Specificaties

Geslacht Dames
Artikelgroep Hardloopschoenen
Merk Asics
Artikelnummer iic.asics.1012a890.707
Kleurcode 707
Pronatie Neutraal
Ondergrond Weg
Demping Maximum
Doel Lange afstanden

Omschrijving

  • Pronatie: Neutraal
  • Gewicht: 230 gram
  • Drop: 5 mm
  • Demping: Maximaal

Van de GLIDERIDE 2-schoen is wetenschappelijk bewezen dat deze op de lange termijn energie bespaart. Door energie te verminderen kan deze hardloopschoen je helpen grotere afstanden af te leggen. Daarnaast heeft er een verbetering van de pasvorm van het bovenwerk plaatsgevonden.

Dit ontwerp is voorzien van een speciaal ontworpen mesh dat zorgt voor een uitstekende luchtstroom terwijl het zich aanpast aan de natuurlijke vorm van de beweging van de voet. In combinatie met een 3D-print zorgt dit ook voor gerichte ondersteuning zonder extra stiksels of extra gewicht.

De GUIDESOLE-technologie bestaat uit een gebogen zool die de hardloopefficiëntie verbetert door de belasting van de onderste ledematen te verminderen. De demping met FLYTEFOAM-technologie is op de bovenste laag van de tussenzool geplaatst voor een zachte landing, terwijl de onderste laag van FLYTEFOAM Propel-technologie een responsievere terugvering genereert.

Tussen deze twee lagen in de voorvoet zit een plaat die de integriteit van de tussenzool helpt behouden. Deze beweging stimuleert een gemakkelijke voorwaartse rol en stuwt de voet naar voren om soepelere en efficiëntere overgangen tussen passen te creëren. Bovendien verbetert de AHARPLUS -loopzool de duurzaamheid en verlengt de levensduur van de schoen, terwijl de onderste laag van FLYTEFOAM Propel-technologie een meer responsieve bounceback genereert.

Waarom duurzamer?
20% van het bovenwerk is gemaakt van gerecycled polyester.